Nyheder
28 nov 2016

Fredag den 2. december sendes en ny dansk gin på gaden. Den er allerede i høj kurs i USA, hvor den har vundet dobbelt guldmedalje i konkurrencen FiftyBestGin, der kårer verdens 50 bedste gin.

– Vi havde en drøm om at lave en gin, der både gik godt til mad og som ville puse nyt liv i den lidt fortærskede nationaldrink Gin&Tonic, siger Anders Bilgram, der er er destillatør og en af folkene bag Herbie Gin.

Danskerne drikker gin

Ifølge opgørelser fra VSOD, Vin og Spiritusforeningen i Danmark er ginimporten steget med over 50 % de sidste år og en analyse foretaget af Herbie Gin viser at hele 23% af danskerne foretrækker en Gin&Tonic, når de skal vælge en drink i byen. Det gør Gin&Tonic til danskernes absolut mest populære drink, efterfulgt at Rom&Cola på en andenplads med 21%.

– Gin er en virkelig alsidig spiritus, du kan drikke den rent til frokostbordet, du kan mixe en drink i løbet af få sekunder og jeg synes personligt at den perfekte apperitif er en Gin&Tonic serveret med et par lækre snacks, siger Anders Bilgram.

Guldmedalje betyder alt

– At vinde en dobbelt guldmedalje allerede inden vi er gået i luften er jo helt vildt! Jeg skal love for, at udlandet har fået øjnene op for hvad vi går og laver i Danmark. Men vi starter med at lancere Herbie Gin i Danmark, derefter kommer resten af Skandinavien og derfor må det store udland vente, siger Anders Bilgram.

Inspireret af England

Herbie Gin er en London Dry Gin, hvilket betyder den er destilleriet med udvalgte botanicals, fx kardemomme, peber, danske æbler og alkohol af høj kvalitet og ikke tilsat sukker.

Herbie Gin fås i vinhandlere landet over fra fredag den 2. december og koster 299 kroner for en flaske med 70 cl.

KONTAKT

Vil du vide mere?

Kontakt os for mere info.

Kontakt