Om Herbie

Om Herbie Gin

Herbie Gin er dansk kvalitetshåndværk – når det er bedst. Den reneste spiritus destilleres med udvalgte botanicals – og hvadenten du er nybegynder eller gin-ekspert vil der være noget for dig. Vi laver endda en variant uden alkohol!

Hånddestilleret i Nordjylland

Herbie Gin kom til verden i Nordjylland – nærmere bestemt på Nordisk Brænderi i Hjortdal. Den prisbelønnede destillatør Anders Bilgram teamede i 2016 op med spiritusproducenten Anders Skotlander og målet var klart: At lave en dansk value-for-money gin som havde masser af karakter og som kunne både udfordre og overraske. Her tre år senere har Herbie Gin vundet masser af internationale priser og høstet rosende ord fra anmeldere i både ind- og udland.

Value-for-money gin

Det engelske spiritus magasin “The Spirit Business” kårede i 2018 Herbie Gin til en af de 10 bedste “Value-for-money” gins i verden og dermed må man sige at missionen er lykkedes.

Herbie?

Hvorfor navnet Herbie?

Der er to gode grunde til at Herbie Gin fik sit navn. For det første er der tale om en krydret gin – den er atlså ret “Herbie” i sit udtryk. Og så er det en hyldest til destillatør Anders Bilgrams lærermester – tyskeren Herbert.

 

Din favorit?

Hvad er din favorit?

Der findes et bredt udvalg af varianter i Herbie Gin familien. Lige fra de meget krydrede Herbie Gin Original og Herbie Gin Christmas, til de lettere og mere frugtige Herbie Gin Export og Herbie Gin Pink. Der er en Herbie gin til dem der er vilde med fodbold og en til dem der er vilde med fly. Og så er der en til dem der ikke drikker alkohol – hvadenten det er fordi du er gravid eller i bil eller noget helt tredje. Sidste skud på stammen er økologisk og helt enkel i sit udtryk: Enebær, citrus og havtorn.

Med andre ord – det er blot et spørgsmål om hvilken der bliver din favorit.

2019

Herbie Gin Organic kåres med guldmedalje ved The Gin Master 2019 og får højeste antal point blandt alle indsendte økologiske gin.

2018

Herbie Gin Pink lanceres som en udfordrer til rosévin.

2018

Her bliver inviteret til USA af madmagasinet Munchies, der afholder en nordisk madfestival. Det bliver startskuddet til Herbie Gin Export, der har en mere international smagsprofil med nordisk tvist af æbler og kamilleblomst. Danske bartendere er vilde med den og den lanceres i efteråret i Danmark.

2017

Herbie kommer i julestemning og lancerer Herbie Gin Christmas, krydret med julens krydderier.

2017

Herbie lancerer verdens første alkoholfrie gin Herbie Virgin og begynder at exportere til 10 lande.

2016

Den første Herbie Gin Original lanceres 4. december og bliver efter to uger kåret med guldmedalje i New York.

SOCIAL MEDIA